En reise fra medarbeider til leder: Bli med på MENYs utviklingsprogram!
Vi i MENY mener at spiser du bedre, lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet, kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte.
Har du et ønske om en karriere innen dagligvare? Kanskje du har en liten lederspire i magen?
Vi har 4 ledige plasser som assisterende ferskvaresjef i flere av våre butikker i Oslo-området, gjennom vårt talentutviklingsprogram kan du bli en av de heldige som trer inn i stilling som assisterende ferskvaresjef etter endt opplæring.
**Karriereutvikling hos MENY: Fra ferskvare til assisterende ferskvaresjef på noen måneder?**Begynner du som ferskvaremedarbeider hos oss, vil du gjennom vårt talentutviklingsprogram kunne gå fra ferskvaremedarbeider til assisterende ferskvaresjef. Over flere måneder deltar du på faglige samlinger og kurs, med nærværende veiledning fra en dedikert mentor. Du vil blant annet lære å ta ansvar, mestre stress, håndtere mennesker, og ikke minst butikkdrift. Du vil lære alt som kreves for å kunne tre inn i rollen som assisterende ferskvaresjef.
**Men hva gjør en assisterende ferskvaresjef?**Som assisterende ferskvaresjef er du en del av vårt lederteam og vil få et betydelig personal- og resultatansvar. En assisterende ferskvaresjef er en av kulturbærerne i butikken, og må lede med eksempel, ha godt humør og være opptatt av arbeidsmiljø.
Ferskvaremedarbeiderens hverdagNår du starter trer du inn i rollen som medarbeider i vår ferskvareavdeling. Her vil du ha en hektisk og spennende hverdag med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Du vil også arbeide i bakeriavdelingen der oppgavene består av å steke brød, rydde, legge opp varer til neste dag og hjelpe kunder. For å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak.
Våre kunder forventer at du har kunnskap om mat, men fortvil ikke selv om "Hellstrøm" ikke er ditt etternavn. Vi lærer deg alt vi kan om torsk, svinekjake, culotte og Kraftkar, men det er uten tvil en fordel om du har basiskunnskap og interesse for mat fra før av. Om du har relevant fagbrev er det selvfølgelig et pluss! Du må også ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.
For å lykkes må du være en som liker å prate med mennesker, takler utfordringer, tunge løft, hektisk tempo og ikke være redd for å smake på nye ting.
Hvordan er det å jobbe i MENY? I MENY er det plass til alle. MENY er en arbeidsplass med mye moro, kunnskap og matglede. Når du starter, skal vi ta deg godt imot og gi deg den opplæringen du trenger. Alle ansatte i MENY får selvfølgelig uniform, lønn etter tariff, personalrabatt og subsidiert kantine. I tillegg har vi sosiale sammenkomster i ny og ne og rabatt på treningssenter. Når det gjelder trivsel på jobb, vil vi trekke frem samholdet. Som en av våre matarbeidere blir du en del av et team som jobber mot et felles mål, din innsats vil påvirke butikken, kundene og kollegene dine. Vi verdsetter gjensidig omtanke og støtte, og det er rom for feil så lenge du lærer og utvikler deg -- for er du trygg, er du god. Vår visjon er at vår lidenskap endrer folks matvaner, og det håper vi du vil bli en del av.
**Forfriskende enkelt å søke!**For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.
V i gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.
Om bedriften
MENY er Norges største supermarkedkjede med nesten 200 butikker og en omsetning på over 20 milliarder kroner. Vi har 10 000 stolte matarbeidere som sørger for gode handleopplevelser hver eneste dag!