Kjøkkenleder til Bønder i Byen Grünerløkka
Vår restaurant Bønder i Byen Grünerløkka har nå snart vært i drift i et år.
Og vi storkoser oss på Grünerløkka!
Vår kjøkkensjef Trond Kristiansen har frem til nå vært Kjøkkensjef for både vår restaurant i Kristiansand og i Oslo. Og etter stor på gang begge steder søker vi nå en Assisterende Kjøkkensjef som vil ha ansvar for den daglige driften av kjøkkenet på Grünerløkka! Og sammen med Trond kan lede kjøkkenet vårt i hovedstaden.
Vi søker deg som har en solid erfaring i kokkefaget, og god kunnskap om tradisjonsrik norsk mat. Vårt kjøkken er bygget på ideen om å bruke de gode norske råvarene som finnes hos våre fantastiske bønder og produsenter i områdene rundt Oslo. Vi tror på gamle konserveringsmetoder og håndverkstradisjoner -- blandet med vår egen matreise, urbane inspirasjon og en god porsjon lekenhet. Vi ønsker at gjestene skal kjenne igjen smaken, men få en en helt ny matopplevelse.
Den assisterende kjøkkensjefens hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samt ansvarlig for at vår mat blir produsert og servert i samsvar til de retningslinjer vi har ut fra konseptet.
Vi ser etter deg som er en erfaren og trygg leder.
Du er nøyaktig, opptatt av resultater og tenker økonomi i alle ledd. Du er faglig dyktig og er opptatt av å levere høy kvalitet.
Du har gode lederegenskaper, evne til å motivere, er innovativ, resultatorientert, løsningsorientert og finner glede i å skape matopplevelser!
Dette inkluderer blant annet:
- Ansvar for den daglige drift av avdelingen og de avgjørelser som fattes
- Ansvaret for kjøkkenets kvalitet, herunder opplæring og oppfølging av kvalitetsstandarder.
- Ansvar for renhold i kjøkken og tilhørende områder, samt oppfølging av vårt IK Mat-system
- Menyutvikling og innkjøp i samhandling med Kjøkkensjef Trond
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet
- Bidra til å redusere matsvinn
- Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges
- Oppfølging av vår kokkelærling
- I samarbeid med daglig leder sette opp vaktlister og bemanne kjøkkenet
Krav/Utdanning
- Minst 8 års erfaring fra stilling som kokk.
- Fagbrev som kokk
- Må kunne minst ett skandinavisk språk og engelsk flytende
- God økonomiforståelse
- Gode lederegenskaper
Vi tilbyr
- Fast helårs ansettelse heltid
- Spennende utfordringer i et aktivt miljø
- Fleksible arbeidstider
Om bedriften
I juli 2015 åpnet vi vår restaurant Bønder i Byen i Kristiansand. Etter nesten 8 års drift synes vi det virket spennende å prøve vårt konsept i hovedstaden. Og 28 mai 2023 åpnet vi vår andre restaurant med samme konsept på Grünerløkka. Her har vi snart vært i et år nå, og begynner å bli godt etablerte.
Vi kaller det urban bondekost, der by møter land. Vi henter smaker, inspirasjon og råvarer fra gårdslivet, og mikser, moderniserer og raffinerer i et urbant miljø.
Vi ønsker å få frem rausheten og gleden ved måltidet. Våre historier om våre råvarehelter eller hvordan maten tilberedes, gir rettene andre dimensjoner.
Vår restaurant på Grünerløkka har 120 sitteplasser inne og 40 sitteplasser ute.
Vi har åpent 7 dager i uken, og har åpnet til både lunsj og kvelds.