Hotel Union Øye søkjer kokkar for sesong og heiltid
Hotel Union Øye, 62 NORD og Flakk Gruppen er ei familieeigd bedrift som allereie har investert betydelige midlar i utvikling av hotell og opplevingar på Sunnmøre og 62. breddegrad. Som ein del av Flakk Gruppa sin reiselivsstrategi investerast det no i ei omfattande utbygging og oppgradering av Hotel Union Øye. Vi har sidan opninga i 1891 vore reisemål for tindebestigarar, eventyrarar, kongar og dronningar og er omtala som eit av Skandinavias mest anerkjende historiske hotell. Vi er stolte av å levere berekraftige og skreddersydde opplevingar av svært høg kvalitet for våre gjestar.
Kjøkkenet vårter basert på lokale produsentar, i moderne fransk utføring. Vi servar frukost, båe ala carte og buffet. Hotellet har to restaurantkonsept. Den Historiske Spisesalen er open dagleg med eit brasserikonsept, medan Conservatory er ope fem dagar i veka til middag. Brasseriet er basert på klassisk brasserierettar. Fine dining har utgangspunktet i moderne fransk gastronomi, med større sette menyar.
Som kokkvil du ha ansvaret for eigen stasjon, produskjon, serice og delegering til kjøkkenassistentar. Du vil bidra til å lage storslagne matopplevingar for våre gjestar som står i stil til hotellet. Du må ha evne til å arbeide på lag med dine kollega.
Vi søkjerdeg som har erfaring som kokk og eit genuint ynskje om å utvikle seg sjølv, samtidig som du bidreg til vårt arbeid, spesielt kreativt. Du må og ha eit mål om å arbeide med mat på det høgaste nivået.
Vi tilbyr ei utviklande og spanande stilling i eit godt arbeidsmiljø, der du får vere med på å skrive eit nytt kapittel av historia saman med trivelege kollegaer. Vi er hjelpsame med bustad, og tilbyr løn etter avtale.
Kontakt Madeleine Sattler 91 37 74 74 eller Hoteldirektør Mariann Øye 977 43 455 for ytterlegare opplysningar.
Søknadar behandlast fortløpende.