Flere stillinger: Kantineansvarlig 100%. Kokk 50%.
Vi søker to medarbeidere i vår kantine og kjøkkenavdeling. Stillingene vil jobbe tett med hverandre for å kunne levere med god service i følgende områder:
- Daglig drift av kantine
- Levering av møtemat for møter på huset
- Levering av mat i forbindelse med bankett og konferanser som arrangeres av Arendal Kulturhus
Kantineansvarlig 100%:
Arbeidsoppgaver:
- Daglig drift av kantinen i Arendal Kultur- og Rådhus
- Tilberedelse av kald og varm mat
- Menyplanlegging
- Renhold og hygiene på kjøkkenet
- Varebestilling
- Lagerstyring
Stillingen vil hovedsakelig være på dagtid med kjernetid kl 07.30-14.00. Det må beregnes noe kveldsarbeid i løpet av året.
Kokk 50%:
Arbeidsoppgaver:
- Tilberedelse av mat ifm møter, banketter, kurs og konferanser
- Mottak og oppfølging av bestillinger
- Utarbeidelse og kalkyler for menyer
- Varebestilling og lagerstyring i samarbeid med kantineansvarlig
- Matvaretelling
- Renhold og hygiene på kjøkkenet
- IK-mat
Stillingen vil hovedsakelig være på dagtid med kjernetid kl 07.30-11.00. Det må beregnes noe kveldsarbeid i løpet av året.
Kvalifikasjoner:
- Fagbrev innenfor kokkefaget
- Erfaring kan kompensere for manglende formell kvalifikasjon
- Du har kunnskap om og erfaring med IK-mat og HAACP-metoden
- Du tar initiativ og arbeider selvstendig
- Du er dyktig på planlegging og forvalter tiden effektivt
- Du setter høye standarder for kvalitet og service
- Du er fleksibel og trives i høyt tempo
Vi tilbyr:
- To spennende og selvstendige stillinger med varierte arbeidsoppgaver
- Mulighet til å planlegge og forme egen arbeidshverdag
- Godt personalmiljø med hyggelige kollegaer
- Konkurransedyktig lønn og god pensjonsordning
- Fleksitid
Om bedriften
Arendal Servering AS ligger i Arendal kultur- og rådhus midt i Arendal sentrum.
Arendal Servering AS er et heleid datterselskap av Arendal Kulturhus AS, og drifter en betydelig serveringsvirksomhet i form av kafé/bar- og kantinedrift, møte-, pause-, catering-, bankett- og selskapsservering. Serveringen er knyttet opp til driften av kulturhuset. Totalt for både kulturhuset og serveringsvirksomheten sysselsettes ca. 11 årsverk.