Bli en del av vårt restaurant team på Nydalen!
Ønsker du å bidra til dagens kanskje viktigste måltid?
Vil du i tillegg være med å sette Compass Group på kartet over den beste leverandøren av måltidtjenester? Vi søker en faglig sterk og serviceorientert Soussjef til en stor kantine i Nydalen.
Gjennom vårt Marketplace konsept serverer vi cirka 1000 gjester daglig på denne lokasjonen. Alle som jobber her har god mat-faglig bakgrunn fra kantine, hotell og restaurant og de former et multikulturelt team på tilsammen 10 kolleger. Maten, med noen få unntak, lages fra bunn og teamet lar seg inspirere av mat fra hele verden. Samtidig er leveranse tro til Norske mat-tradisjoner og brukes det sesongbaserte råvarer så langt det lar seg gjøre.
Som Soussjef har du ansvaret for produksjonen av varm mat i samarbeid med kjøkkensjef og kokken på teamet. Soussjefen leder teamet i kjøkkensjefens fravær, som inkluderer det å bestille varer fra våre leverandører. I tillegg får du ansvar for IK-mat oppfølgingen på avdelingen.
Vi tilbyr:
- Mulighet til å jobbe i ett fantastisk og støttende team
- Fri helger og helligdager
- Spennende dager
- Jobbe med variert og spennende meny der alt lages fra bunn
- Stabile arbeidsdager uten overtid
- Muligheter for karriereutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Viktigste arbeidsoppgaver er
- Tilberedning av varm mat
- Etterlevelse av konseptene våre
- Kvalitetsansvar for kokker og servicemedarbeidere på enheten
- Menyplanlegging
- Varebestilling
- Følge opp varemottak og varelager
- Kunnskap, oppfølging og etterlevelse av interne HMS rutiner og IK-mat
- Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
- Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
- Ansvar for oppvask og renhold på kjøkkenet, samt i serveringslokalen
Vi ønsker at du
- Har fagbrev som kokk
- Kommuniserer på flytende norsk, både muntlig og skriftlig
- Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
- Brennende ønske om å yte service
- Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
- Har godt humør og mye arbeidsglede
- Genuint interessert i kokkefaget
- Kvalitetsbevisst
- Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
Stillingen har en kjernetid fra 07 - 15, mandag til fredag. Ved spesielle anledninger kan arbeidstiden variere utover dette.
Om bedriften
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner. Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement. Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.