Bakeri søker sandwich-kokk
Vi har mye å gjøre og søker nå en kokk.
Arbeidsoppgaver:
- Tilberede påsmurt til bakeriet, firmakunder og samarbeidspartnere
- Lage dressinger mm
- Følge opp rutiner i forhold til IK-mat og allergener
- Bidra til at kjøkkenet er rent og ryddig
- Ta i mot og klargjøre bestillinger
- Ansvar for god vareflyt og kvalitetskontroll av råvarer
- Jobbe for at vi har minst mulig matsvinn
- Komme med forslag til nye produkter
- Hjelpe pizzabakeren med forberedelser ved behov
Oppstart snarest eller etter avtale.
Arbeidstid er fra kl. 04:00 til 08:00 5 dager i uken. Inkludert noen helger.
Muligheter for utvidet ansvar for den rette. Kan også kombineres med jobb ekstrahjelp som barista, sjåfør eller bakerassistent for dem som er kvalifiserte.
Krav til kompetanse
- Norsk og engelsk muntlig/skriftlig
- Erfaring fra serveringssted
- Må like å stå opp/jobbe tidlig
Ønsket kompetanse
- Fagbrev som kokk
- Erfaring fra bakeri/kafé
- Gode referanser
Personlige egenskaper
- Ansvarsfull
- Positiv og engasjert
- Fleksibel
- Strukturert, med øye for detaljer
- Presis
Vi kan tilby:
- Nye, flotte lokaler på Ensjø
- Hyggelige kolleger
- Personlig og faglig utvikling
- Profesjonelt arbeidsmiljø
- Lønn etter avtale
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Boulangerie M er et lite, familieeid bakeri som holder til i Tiedemannsbyen på Ensjø i Oslo. Vi åpnet i desember 2016 og tilbyr et stort utvalg av brød og franske bakevarer, som alle er bakt i bakeriet etter tradisjonelle metoder med de beste ingredienser. De aller fleste produkter er laget med surdeig, og noen produkter er i tillegg økologiske. Vi leverer også brød og bakevarer til mange restauranter og butikker i Oslo-området.
På kveldstid serverer vi italiensk pizza 5 dager i uken.